Garanti ve İade Koşulları

Avmevsimi.com.tr sitesinde satılan tüm ürünler AV MEVSİMİ KARA DENİZ VE DALIŞ MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.  garantisi altındadır.

Garanti Koşulları

Sitemizde satılan BAZI ürünlerin garanti süresi 1 yıldır ve Faturanız Garanti Belgesi olarak geçerlidir.

Satın almış olduğunuz ürün kutusundan arızalı çıkmış veya hiç kullanmadan bozulmuş ise , fatura tarinden itibaren ilk yedi (7) gün içerisinde değişim talebinde bulunarak.Ürününüzü değiştirebilirsiniz.

Ürün; arızasını tanımlayıcı bilgilendirme not ile birlikte tarafımıza gönderilmelidir.Gönderilen ürün; AVMEVSİMİ teknik servisinde belirtmiş olduğunuz arıza notuna göre ürün teste tabi tutulur.Arıza teknik servis tarafından onaylandıktan sonra teknik servis bire bir değişimi sağlar.Eğer stok durumları bire bir değişime uygun değil ise müşteri ile irtibata geçilerek müşterinin rızası dahilinde benzeri veya muadili bir ürün ile değişimi yapılır.Bu tip durumlarda; Arızalı ürünün 2 nüsha faturası, ürün ile birlikte sevk edilmiş tüm ek, ilave aksesuar ve kullanım kitapçığı, orjinal ambalajı ile birlikte eksisksiz olarak sevk edilmesi gerekmektedir.

Bu süreç zarfında arızalı ürünün Müşteriden- AVMEVSİMİ KARA DENİZ VE DALIŞ MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.'ne ulaşım bedeli müşteriye, arızası veya değişimi biten ürünün müşteriye nakil masrafları müşteriye aittir.Bu nedenle bildirimi yapılmayan, kargo masrafları ödenmeyen ve yedi (7) günlük iade sürecini geçen ürünler kabul edilmeyecektir.İadeleriniz için kargo adresimiz

AVMEVSİMİ KARA DENİZ VE DALIŞ MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Deniz Köşkler Mah. Eski Londra Asfaltı No. 33 Yanyol Avcılar / İstanbul

Satın aldığınız ürün fatura tarihinden yedi (7) gün sonra yada normal garanti süresi içerisinde arızalanmış ise ?
Ürün tarafımıza arızayı tanımlayan bir bilgilendirme notu ile müşteri tarafından sevk edilir.Burada ürün sevk masrafı müşteriye aittir.Gönderilen ürün AVMEVSİMİ KARA DENİZ VE DALIŞ MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. belirtilmiş olan arıza notuna göre ürün teste tabi tutar.Arızanın teknik servis tarafından onaylanmasının ardından ürün tamir veya tadilat servisine sevk edilir.Tamir veya değişimi tamamlanan ürün müşteriye sevk edilir.Bu gibi durumlarda arızalı ürün tarafımıza orjinal faturası ile sevk edilmesi gerekmektedir.Bu süreç ilgili kanuna göre on (10) ila otuz (30) gün sürebilmektedir.Tüm bu süreçleri AVMEVSİMİ KARA DENİZ VE DALIŞ MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. titizlikle takip etmektedir.Bu süreç zarfında bilgi almak isterseniz info@avmevsimi.com.tr email adresine mail atabilir veya 0 212 591 96 00 nolu telefonu arayarak ürününüz hakkında her zaman bilgi alabilirsiniz. 

Bu süreç zarfında müşterinin ürün ile birlikte ürüne ait aksesuar ve kullanım kitapçığı yada orjinal ambalajı sevk etmesine gerek yoktur.

İade ve değişim koşulları?

  Avmevsimi.com.tr sitesi üzerinden satın almış olduğunuz ürünler fatura tarihinden itibaren yedi (7) gün içerisinde kutusundan arızalı çıkmış ise yada hiç kullanmadan arızalanmış ise iade ve değişim hakkınız bulunmaktadır.Arızalı ürünü yazılı olarak info@avmevsimi.com.tr e-mail adresine bildirebilir veya 0 212 591 96 00  nolu telefonu arayarak bildirebilirsiniz.Fatura tarihinden itibaren ilk yedi (7) gün içerisinde iade veya değişim talebinde bulunabilirsiniz.Bu şartlara uymayan, bildirimi yapılmayan veya süreyi aşan durumlarda iadeler kabul edilmeyecektir.

İadesi veya değişimi talep edilen ürün müşteriye satılmış ise; ürün ile birlikte sevk edilen 2 nüsha orjinal faturası, ürün ile birlikte orjinal ambalajı, tüm aksesuar ve ekleri, kullanım kılavuzları tam ve eksiksiz bir şekilde müşteri atarafından geri gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca ambalajının hasar görmemesi gerekmektedir.Faturası 2 nüsha ile gönderilmeyen ürün yada ürünler, eksik aksesuar ile geri gönderilen ürünler ve de ambalajı hasarlanmış ürünler tarafımızca teslim alınmayacaktır.

Eğer ürün iadesi ticari işletmeler tarafından yapılacak ise iade edilecek ürün yada ürünlere iade faturası düzenlenmesi gerekmektedir.

Tüm bu işlemler için kargo adresimiz aşağıda ki gibidir.

AVMEVSİMİ KARA DENİZ VE DALIŞ MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 

Deniz Köşkler Mah. Eski Londra Asfaltı No. 33
Yanyol Avcılar / İstanbul
Tel : 0 212 591 96 00
Faks : 0 212 591 96 01

e-mail: info@avmevsimi.com.tr

İadesi yapılacak veya değişimi yapılacak ürünlerin gönderimi kargo firmaları ile yapılacaksa sevk masrafları tüketiciye aittir.Yukarıda belirtilen hususlar doğrultusunda iade ve değişim taleplerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.Bu şartlara uymayan ve bildirimi yapılmadan sevk edilen yada yasal yedi (7) günlük süreyi aşan gönderiler tarafımızca kabul edilmeyip aynı kargo şirketi ile geri sevk edilecektir.

Satın almış olduğum ürünün siparişini nasıl iptal ederim?

Avmevsimi.com.tr sitesi üzerinden satın almış olduğunuz ürün yada ürünleri kargoya verilmeden önce siparişlerini iptal edebilirsiniz.Bu gibi durumlarda adınız, soyadınız ve sipariş numaranızı info@avmevsimi.com.tr mail adresine mail atarak veya 0 212 591 96 00  nolu telefonu arayarak sipariş iptalini bildirmeniz gerekmektedir.Sipariş iptalinizin ardından tarafınıza mail veya telefon yolu ile siparişinizin iptal edildiği bilgisi geçilecektir.Satın alma işlemini iptal ettiğiniz ürünün bedeli, ödemeyi yaptığınız şekilde tarafınıza geri iade edilecektir.Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde yapılan iptallerde iade edilecek tutarın kartınıza geri iadesi bir (1) veya üç (3) iş günü sürebilmektedir.

Yukarıda belirtilen husular doğrultusunda siparişlerinizin iptalini rahatlıkla yapabilirsiniz.

SAYGILARIMIZLA,

AVMEVSİMİ KARA DENİZ VE DALIŞ MALZEMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 

www.avmevsimi.com.tr

 

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
ShopPHP E-Ticaret | v4